Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο βενιαμίν της οικογένειας Παντελίδη σε ηλικία μόλις 18 ετών κάνει το ντεμπούτο του στο τραγούδι και στη πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό Hello! μιλάει για τα όνειρά του, τις επιθυμίες του αλλά και τον αδελφό του Παντελή.

“Δεν είχα κανέναν δισταγμό να ασχοληθώ με τον χώρο της μουσικής. Δεν σκέφτηκα στιγμή να κάνω πίσω. Η οικογένειά μου όμως, αμφιταλαντευόταν για το αν θα έπρεπε να μπω στο τραγούδι μετά τον Παντελή. Παρόλα αυτά, μου έδωσαν όλα τα εφόδια”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Αναφορικά με όσους τον συγκρίνουν με τον αδελφό του λέει πως “τα τραγούδια μου είναι βιωματικά. Εμπνέομαι από κάτι που θα συμβεί σε εμένα ή μια ιστορία που θα ακούσω. Κάποιοι μπορεί να πουν κακοπροαίρετα ότι ένας στίχος είναι γραμμένος από τον Παντελή και όχι από εμένα. Αυτά τα σχόλια όμως αποδεικνύουν ότι κάνω κάτι καλά, αφού ο αδελφός μου ήταν κορυφαίος”.

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συγκινημένος καθώς μετά από τόσα χρόνια, ο κόσμος στηρίζει την οικογένεια, αγαπά και θυμάται τον Παντελή. Όπως τόνισε, “με εντυπωσιάζει και μου δίνει χαρά αυτό που συμβαίνει. Εκτός από την δική μας καρδιά, ο Παντελής δεν φεύγει και από την καρδιά του κόσμου. Διαπιστώνω, ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο τον αγαπά ο κόσμος, ανακαλύπτει το έργο του και ακούει τα τραγούδια του”.

 

ΠΗΓΗ: HELLO!

Διαβάστε επίσης:

 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Cobalt Music

Παντελής Παντελίδης: Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ