Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού τους έχει ξεκινήσει. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ιδιαίτερα μετά τον πολιτικό τους γάμο. Το ζευγάρι, ήδη, κάνει σχέδια και για τον θρησκευτικό που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα. Το ζευγάρι ήδη θα κρατά αγκαλιά το μωράκι τους, που για εκείνους είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποτέ δεν έκρυψε το πόσο ήθελε να γίνει μητέρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην Ελένη Μενεγάκη, είπε για το παιδί που περιμένει: «Θέλαμε ένα παιδί, αλλά πρακτικά η δουλειά δεν μας το επέτρεπε. Επίσης, έκανα πέρσι μια επέμβαση γυναικολογικής φύσεως, έπρεπε να γίνει. Ήταν πολύ μεγάλο χτύπημα για μένα, για ένα μεγάλο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος, δεν θυμάμαι για πόσο. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Η απόκτηση παιδιών είναι όνειρό μου, οπότε, όταν το είχα μάθει, είχα τρελαθεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ