Η Χριστίνα Κοντοβά και η Έιντα πραγματοποίησαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο φωοτγραφικός φακός την απαθανάτισε,

Η σχεδιάστρια μόδας, μετά τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη, των οποίων η σχέση είναι άρτια, επικεντρώνεται στην κόρη της και στην επαγγεματική ζωή της.

Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε για τη βόλτα της με την Έιντα ένα υπέροχο και κομψό comfort σύνολο ενώ η MCM τσάντα της μάς κέντρισε το βλέμμα. Το οversized τζάκετ της αλλά και τα sneakers της ήταν επίσης εντυπωσιακά.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Έιντα ήταν επίσης όμορφα ντυμένη και κρατούσε το λούτρινο λαγουδάκι της στο χέρι. Η μικρούλα και η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνουν την κάθε μέρα και χαίρονται τις στιγμές τους.

Για τη Χριστίνα η κόρη της είναι προτεραιότητά της και ο λόγος που χαμογελά. «Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό.. Κάποια στιγμή γνωρίσαμε μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει ήδη ένα παιδί από την Αιθιοποία», είχε αναφέρει.

«Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί. Δε διαλέγεις ποτέ παιδί και δε ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του… H Έιντα ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν, τον φάκελό της, ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πως να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα “το παιδί μου”», είχε τονίσει η Χριστίνα Κοντοβά.

photos: Ndp

Χριστίνα Κοντοβά: Η στιγμή που εξηγεί στην Ada την απουσία της μιας Καρυάτιδας από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ