Η Μεγάλη Βρετανία δεν σταματά, δυστυχώς, να πλήττεται από τα χιλιάδες κρούσματα του ιού. Για ακόμα μία μέρα κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ θανάτων και νέων κρουσμάτων από κορονοϊο.

Βασίλισσα Ελισάβετ στο «ιστορικό» διάγγελμά της: «Ευχαριστώ όσους μένουν στο σπίτι τους»

Σύμφωνα με τους ειδικούς η κατάσταση της χώρας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι δεν πάρθηκαν έγκαιρα μέτρα προστασίας των πολιτών και φυσικά δεν έγινε απαγόρευση κυκλοφορίας. Μεγάλος υπεύθυνος της κατάστασης για την χώρα σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εδώ και δέκα μέρες περίπου έχει διαγνωσθεί θετικός στον ιό και βρισκόταν σε καραντίνα στην οικία του. Όμως τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν, οπότε αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε «επίμονα συμπτώματα».

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης του ο Βρετανός πρωθυπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας για το έργο που προσφέρει και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει.

Ο Ντόναλτν Τραμπ θεωρεί σίγουρη την καλυτέρευση της υγείας του φίλου του Μπόρις Τζόνσον. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε στην ανακοίνωσή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ