Στο Καρπενήσι βρίσκονται η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, χαλαρώνοντας και τηρώντας τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μέρες που είναι, οι υποχρεώσεις μπαίνουν σιγά-σιγά στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν η επιστροφή στους τόπους καταγωγής, οι οικογενειακές στιγμές και η τήρηση των παραδόσεων ενόψει του Πάσχα.

Σία Κοσιώνη
Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσσιώνη επισκέπτονται συχνά το Καρπενήσι, ειδικά στις περιόδους των Γιορτών, Χριστουγέννων και Πάσχα. (Photo: instagram/siakossioni)

Έτσι και για την anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσσιώνη, η οποία πήρε άδεια από τα πλατό και βρίσκεται πια στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, το Καρπενήσι.

Το ζευγάρι, μαζί με τον 6άχρονο γιο τους, Δήμο, χαλαρώνουν στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, βλέποντας συγγενείς και φίλους, κάνοντας βόλτες στην υπέροχη φύση της περιοχής και, φυσικά, τηρώντας όλες τις παραδόσεις των ημερών, που για σήμερα περιλάμβαναν το απαραίτητο βάψιμο των αβγών!

Η Σία Κοσιώνη το έκανε πρωί-πρωί και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία για να ευχηθεί και του χρόνου, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης προτίμησε να επιδοθεί σε πεζοπορία, ανεβαίνοντας με παρέα φίλων στην Καλιακούδα και αναρτώντας μαγευτικές φωτογραφίες στο δικό του λογαριασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ