Περισσότεροι από 36.000 δρομείς συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure®, στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. και τον περίπατο 2 χλμ. που, όπως κάθε χρόνο, έλαβαν χώρα την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Φέτος, μάλιστα, για πρώτη φορά το Greece Race for the Cure® ένωσε τις δυνάμεις του με τον 33ο Γύρο της Αθήνας, τον πλέον ιστορικό θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Έτσι, μικροί και μεγάλοι συναντήθηκαν στο Ζάππειο και όλοι μαζί έτρεξαν ενάντια στον καρκίνο του μαστού. O δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καλωσόρισε τους χιλιάδες συμμετέχοντες αλλά και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων ήταν η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, ο γιος τους, Δήμος, καθώς και η 10χρονη κόρη του, Δανάη, από τον πρώτο του γάμο, με την Κάλλια Καμπουρίδου. Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι μαζί απόλαυσαν έναν περίπατο στον Εθνικό Κήπο και ο φακός του Hello! κατέγραψε τα στιγμιότυπα. Ο τρυφερός μπαμπάς, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, σήκωσε στους ώμους του τον 2 ετών Δήμο, που έδειχνε να απολαμβάνει το φυσικό περιβάλλον και τον ηλιόλουστο καιρό.

Από τη ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
PHOTOS: PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ