Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε για την πόλη της Αθήνας, τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, αλλά και τη ζωή με τέσσερα παιδιά. Όμως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιπέτεια της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη, με την υγεία της, καθώς διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Ο Δήμαρχος έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πολιτιστικής δράσης, με τοντ τίτλο «Όλη η Αθήνα μια σκηνή», και τόνισε ότι στον Δήμο της Αθήνας σημαντικό ρόλο παίζει «η γειτονιά» ώστε «ο πολιτισμός να φτάσει σε κάθε άκρης της πόλης».

Κώστας Μπακογιάννης

«Λατρεύει τους Θεούς του Ολύμπου, τους ξέρει όλους απ’ έξω», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον πεντάχρονο γιο του, Δημοσθένη. «Όσο χρόνο και να βρίσκεις ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος είναι αρκετός. Είναι η σκληρή αλήθεια. Εγώ έχω και πολλές ηλικίες. Από 15 που είναι ο μεγαλύτερος μέχρι 5. Κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρω πού είναι τα παιδιά μου ανά πάσα στιγμή, να ξέρω τι κάνουν, να αισθάνονται όχι μόνο την άδολη αγάπη του γονιού αλλά και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχω, κι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι ποιοτικός ο χρόνος που μοιραζόμαστε. Δεν θα απαντήσω τίποτα δημοσίως για τον 15χρονο γιο μου», συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και τους παπαράτσι, λέγοντας: «Δεν έχω τρομάξει και δεν έχω ανησυχήσει. Όμως, με ενοχλεί πάρα πολύ. Δικαιούμαστε κι εμείς να βγούμε μια βόλτα, να φάμε ένα παγωτό, να κάτσουμε κάπου να φάμε χωρίς να αισθανόμαστες ότι είμαστε σε κάποιο μάτι. Έχω πει να μην μας φωτογραφήσουν και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί εισακούστηκα. Τη δουλειά του κάνει ο φωτογράφος»

Ο Κώστας Μπακογιάννης για τη Σία Κοσιώνη και τη Ντόρα Μπακογιάννη

«Η Σία είναι μια σπουδαία μαμά. Δεν υπάρχει σαν τη Σία. Ως μαμά είναι κάτι ανώτερο. Καταφέρνει και χτίζει έναν κόσμο για τον Δήμο και μεγαλώνοντας θα αντιληφθεί πόσο τυχερός είναι για τη μαμά του. Η συμβίωσή μας ήρθε πολύ φυσικά. Το ένα έφερε το άλλο πολύ γλυκά. Το μυστικό είναι στην αγάπη. Η αγάπη είναι το μαγικό ελιξίριο όπως και η προσπάθεια. Να καταπίνεις τον εγωισμό, να κάνεις ίσως υποχωρήσεις και συμβιβασμούς αν θέλεις η οικογένειά σου να είναι οικογένεια, τα παιδιά είναι πάνω από όλα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Όσον αφορά τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, σημείωσε: «Δεν είναι η μόνη. Εκατοντάδες άνθρωποι δίνουν δυστυχώς αυτόν τον αγώνα. Είχε σημασία που το δημοσιοποίησε μόνη της, συνειδητά και με γενναιότητα, όπως με γενναιότητα έχει αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής της. Είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς και για τα εγγόνια της… Είναι παράδειγμα για όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ