Ο δικηγόρος του, λοιπόν, Σπύρος Δημητρίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Alpha «Τ-Live», όπου και πήρε θέση για τα όσα διαδραματίζονται με πρωταγωνιστή τον Κώστα Δόξα.

«Μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτήν την ρωμαϊκή αρένα που έχει ανοίξει εν μέσω καραντίνας. Και βλέπω  μόνο ότι αρκεί μια καταγγελία για να καταστραφούν καριέρες, να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται εσαεί κάποιοι άνθρωποι που είναι καταξιωμένοι και δημόσια πρόσωπα. Φοβάμαι ότι με όλες αυτές τις δημόσιες καταγγελίες –και όχι στη δικαιοσύνη- κινδυνεύουμε εν τέλει όλοι.

Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα MeToo γιατί έχει καταγγείλει πάρα πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις. Έχει ακολουθήσει τον δρόμο που προτείνουμε εμείς. Αν έχει προκαλέσει ο κύριος Δόξας τέτοιου είδους βλάβη στην σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν ερευνηθεί ότι και η σύζυγός του, έχει προκαλέσει στον κύριο Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί. Οι ισχυρισμοί του κ. Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά. Ότι υπήρχε βία στο σπίτι. Το συγκεκριμένο επεισόδιο που έγινε τον Απρίλιο του 2020 ήταν ένα επεισόδιο κατά το οποίο ο κύριος Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες», είπε για αρχή.

 

Κώστας Δόξας

 

Και προσέθεσε: «Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κύριος Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα ήταν να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Γιατί, όταν μιλάμε για βασανισμό και βία μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κύριου Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι μία απώθηση».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Σπύρος Δημητρίου ανέφερε ότι του διεγείρονται ερωτηματικά σχετικά με το χρονικό πλαίσιο που η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα επέλεξε να δημοσιοποιήσει κάτι τέτοιο: «Ο χρόνος της καταγγελίας, που είναι έναν χρόνο μετά κι ενώ ο κύριος Κώστας Δόξας ξεκινά μια επαγγελματική δραστηριότητα πολλή επιτυχημένη. Mου δημιουργεί ένα προβληματισμό το timing που αποφασίζει η σύζυγος να καταγγείλει δημόσια το περιστατικό και όχι να προσφύγει στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ