Στο Μέγαρο Μουσικής για την Εκδήλωση του Συλλόγου Παναθηναική για την Μαριέττα Γιαννάκου έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους ο Κώστας Καραμανλής με την Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους, Αλίκη Καραμανλή και Αλέξανδρος Καραμανλής.

Η Νατάσα Παζαΐτη ήταν ντυμένη με ένα κομψό σύνολο. Με ένα λευκό σακάκι κι ένα ωραίο φουλάρι, παντελόνι σε γήινο τόνο και πέδιλα. Ο Κώστας Καραμανλής με ένα επίσης ωραίο κοστούμι.

Μαζί τους, τα παιδιά τους, Αλίκη Καραμανλή και Αλέξανδρος Καραμανλής, τα οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Νατάσα Παζαΐτη
Αλίκη Καραμανλή Αλέξανδρος Καραμανλής

Η Νατάσα Παζαΐτη αναφέρθηκε πρόσφατα στα παιδιά της με συνέντευξη,λέγοντς στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει».

Κώστας Καραμανλής, Νατάσα Παζαίτη, Αλίκη Καραμανλή, Αλέξανδρος Καραμανλής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪ́ΤΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ