Στο Ελληνικό βρέθηκαν ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη, ενώ μαζί τους ήταν φυσικά ο γιος τους Ιάσονας. Η οικογένεια απόλαυσε τη βόλτα της και ο ηθοποιός δεν άφησε λεπτό τον μικρό από την αγκαλιά του, ενώ η ομοιότητα είναι αρκετά μεγάλη.

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο κι από τότε αποτελεί κύρια προτεραιότητα των γονιών του. Κάνουν δραστηριότητες, παιχνίδια, ενώ μαθαίνει ήδη κολύμπι με τη βοήθεια του πατέρα του.

Ο Κώστας Σόμμερ κοινοποίησε μια σειρά από στιγμιότυπα από τη βόλτα τους και ο Ιάσονας Σόμμερ κλέβει την παράσταση. Με το σκουφάκι του και το μπουφανάκι του είναι πραγματικά ένας μικρός κύριος, και μοιάζει αρκετά στον δημοφιλή μπαμπά του.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει κάθε λόγο να χαίρεται, καθώς ο σύζυγός της και ο γιος της τής χαρίζουν μοναδικές στιγμές. Στη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! και στη Σόνια Μαγγίνα η make up artist είχε αναφέρει:

«Μετά την καραντίνα, όταν άνοιξαν τα μαγαζιά, δεν μπορούσα να βγω με άνεση, να ευχαριστηθώ μια έξοδο ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχοντας κάποια δυσφορία. Σκεφτόμουν λοιπόν “θα γεννήσω και θα βγω έξω. Θα πάω να φάω και να πιω ένα κρασί”. Ούτε στο σπίτι μου έχω πιει κρασί ούτε έξω έχω βγει για φαγητό αφότου γέννησα, και δεν με νοιάζει κιόλας! Έχει μπει σε δεύτερη μοίρα η διασκέδαση», ενώ για την ομοιότητα με τον Κώστα είχε επισημάνει: «Έτσι μας λένε όλοι. Εγώ ήθελα να του μοιάζει. Όσο ήμουν έγκυος, έλεγα “μπορεί να βγει ίδιο ο Κώστας; Μόνο τα μάτια μου να πάρει”. Προς το παρόν, δείχνει να μας έχει κάνει τη χάρη».

Σόμμερ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ