Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη υποδέχτηκαν τον γιο τους Ιάσονα τον περασμένο Σεπτέμβριο κι από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει σημαντικά. Το ζευγάρι έχει τον μικρό ως κύρια προτεραιότητα, ενώ φροντίζει να τον ψυχαγωγεί με ευφάνταστους τρόπους, όπως το κολύμπι.

«Καλωσήρθες στον κόσμο, καλωσήρθες στη ζωή μας, η αίσθηση του να σε κρατάω και να σε έχω στην αγκαλιά μου με ολοκληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένειά μου, τα πάντα, σ’ αγαπάω Βαλεντίνη, σ’ αγαπάω γιε μου, σ’ αγαπάω οικογένειά μου. Ας με ευλογήσει ο Θεός να σας έχω πάντοτε χαρούμενους και χαμογελαστούς… Μακάρι όλα τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν», είχε δηλώσει στα social media μετά τον ερχομό του παιδιού τους!

Σόμμερ

Ο γιος τους μεγάλωσε αρκετά και ο Κώστας Σόμμερ αλλά και η Βαλεντίνη Παπαδάκη κοινοποιούν κατά καιρούς στιγμιότυπα στα accounts τους. Όπως βλέπουμε στα ακόλουθα “κλικς” ο Σόμμερ junior είναι πραγματικά ένας μικρός τυπάκος, που ποζάρει στον φακό με άνεση και στυλ.

Η μητέρα του μάλιστα τον έντυσε με ιδιαίτερη προσοχή, και οι εικόνες τους εντυπωσίασαν τους followers της! Ο ηθοποιός αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες τους σε μορφή story, αφού τόσο η Βαλεντίνη όσο και ο Ιάσονα είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ