Ο Κώστας Σόμμερ και η εκλεκτή της καρδιάς του Βαλεντίνη Παπαδάκη έφεραν στον κόσμο πριν από λίγους μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι. Οι δυο τους φροντίζουν να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στο παιδί τους παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο μικρός Ιάσονας είναι απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του ζευγαριού και ο Κώστας Σόμμερ είναι ξετρελαμένος με το γιο του. Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι το ζευγάρι φαίνεται πως κάνει σχέδια και για θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό που πραγματοποίησε.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Real News και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για τη νέα του ζωή δίπλα στην οικογένειά του αλλά και για το αν σχεδιάζει να αποκτήσει άλλο παιδάκι.

«Ο γιος μου, όπου και να πάμε, τρελαίνει τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικό μωρό, είναι πάντα χαμογελαστός και σε κερδίζει. Είναι επτά μηνών και η πρώτη του έξοδος έγινε δέκα ημερών. Με το που έρθει το παιδί αλλάζουν όλα. Γίνεται οικογένεια, πριν από αυτό ήμασταν ζευγάρι. Το παιδί είναι πρώτο και το πιο βαρύ στοιχείο στην εξίσωσή σου. Έχω ένα παιδί και θα έδινα όλη μου τη ζωή γι΄ αυτό», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Για τη νέα ζωή με τον γιο του, ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε: «Όλα πλέον οργανώνονται γύρω από το παιδί μας. Οι βόλτες, οι έξοδοι, οι διακοπές… Ίσως όταν κάνεις παιδί μεγαλύτερος είσαι πιο συνειδητοποιημένος και λίγο πιο χορτασμένος από τ’ άλλα πράγματα. Ασχολούμαστε πολύ με τον Ιάσονα, του δίνουμε ερεθίσματα. Πάει κολυμβητήριο από τριών μηνών, του μιλάω γερμανικά και δεν τον αφήνουμε να δει τηλεόραση. Επειδή η γυναίκα μου και εγώ, είμαστε πολύ της δραστηριότητας», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε τα σχέδια για την βάφτιση του γιου του: «Ξεκινήσαμε να οργανώνουμε την βάφτιση του Ιάσονα και υπάρχει σκέψη να κάνουμε θρησκευτικό γάμο – ίσως μαζί με την βάφτιση», ανέφερε. Τέλος ο Κώστας Σόμμερ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ