Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναμένεται να πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα τη βάφτιση του γιου τους, Ιάσονα, και το Hello.gr παρουσιάζει το προσκλητήριο.

Το ζευγάρι, που σε λίγο διάστημα, πρόκειται να υποδεχτεί την κόρη του στη ζωή, και έτσι ο γιος τους Ιάσονας -όπως και θα ονομαστεί-, θα αποκτήσει αδερφάκι. Όπως φαίνεται στο προσκλητήριο της βάφτισης του Ιάσονα, το περιβάλλον και η άγρια φύση έχουν κεντρικό ρόλο, ενώ αναγρέφεται με χρυσά γράμματα το όνομα του μικρούλη. Νονός του μικρού ο Κωνσταντίνος Ασημώτος.

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δύο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμεν νέα», είχε αναφέρει στο Hello.gr ο Κώστας Σόμμερ πριν λίγο διάστημα.

Κώστας Σόμμερ

«Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κάποιου είδους προετοιμασία ώστε να μη νιώσει παραμελιμένος ο Ιάσονας. Η Βαλεντίνη θα αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στο βρέφος, οπότε θέλει ένα φιλτράρισμα ώστε να μη νομίζει ο Ιάσονας ότι η Βαλεντίνη τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Θα συμβάλλω πολύ. Ασχολούμαι ήδη με τον Ιάσονα σε μεγάλο βαθμό και βοηθά. Θα του μεταφέρουμε την αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα», είχε επίσης σημειώσει ο δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας.

photo: Ndp

Ο Ιάσονας ήρθε στη ζωή το 2021 και χάρισε στιγμές ευτυχίας στο ζευγάρι, ενώ οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και στη Σόνια Μαγγίνα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχε αναφέρει: «Είχα άγχος αν θα κοιμηθεί ο Ιάσονας, αν είναι όλα σωστά με το θηλασμό –θήλαζα αποκλειστικά τον πρώτο καιρό και ακόμη θηλάζω μετά την επιστροφή μου από τη δουλειά–, ήταν όλα βουνό μέσα στο κεφάλι μου. Τελικά, βρήκαμε το ρυθμό μας, και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ ό,τι φανταζόμουν».

photo: Ndp
Το φόρεμα που θα φορέσει στη βάφτιση του γιου της

Κώστας Σόμμερ: Πρωταγωνιστής ο γιος του στα γενέθλια του ηθοποιού – Στιγμιότυπα και εξομολογήσεις

main photo: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ