Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι γονείς του Ιάσονα και της Σιμόνης, η οποία ήρε στη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022, και κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο Σόμμερ μοιράστηκε ένα υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους από την παραλία. Η Βαλεντίνη ποζάρει με τα αγγελούδια της, ενώ εκείνα είναι πραγματικά απόλαυση.

«Είναι δώρο Θεού να έχεις ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, να ζεις και τους δύο κόσμους. Σαφώς και υπάρχει το άγχος του να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας αυτά που έχουμε στο μυαλό μας», είχεαναφέρει στοπεριοδικό HELLO! o Κώστας Σόμμερ.

Κώστας Σόμμερ

«Είμαι πολύ υπερήφανος που όλοι μάς λένε για τον Ιάσονα τι καλό παιδί που είναι, κοινωνικό, χαμογελαστό, βοηθά τα άλλα παιδάκια. Θέλω τα παιδιά μας να γίνουν μυαλωμένοι και καλοί άνθρωποι που θα προσφέρουν στην κοινωνία. Το πιο σημαντικό για τις επόμενες γενιές είναι να έχουν συνείδηση. Δημιουργούμε μάλιστα μια ΜΚΟ μέσω της οποίας παιδιά που προέρχονται από δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον θα μπορούν να ξαναενταχθούν στην κοινωνική ζωή», είχε επισημάνει ο Κώστας Σόμμερ.

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ