Την απόλυτη ευτυχία ζουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς ο γιος τους Ιάσονας τους έχει γεμίσει με χαρά από τότε που ήρθε στη ζώή. Ο μικρός ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021 με τους γονείς του να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί και τα πρώτα του μπάνια.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη κοινοποίησε δύο φωτογραφίες της με τον Ιάσονα στην αγκαλιά της, με τους δυο τους να βρίσκονται στη θάλσσα. «Ο γιος μου, όπου και να πάμε, τρελαίνει τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικό μωρό, είναι πάντα χαμογελαστός και σε κερδίζει», είχε αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ.

Βαλεντίνη Παπαδάκη

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε ένα λεοπάρ ολόσωμο μαγιό και απόλαυσε τη μέρα της με τον γιο της, ο οποίος έχει γίνει ένα μικρό αντράκι. Η make-up artist λατρεύει τον μονάκριβό της, ενώ μάλιστα πέρασε τα γενέθλιά της φέτος ως μητέρα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! είχε μιλήσει για το πρώτο διάστημα με το παιδάκι στο σπίτι, λέγοντας στη Σόνια Μαγγίνα: «Είχα άγχος αν θα κοιμηθεί, αν είναι όλα σωστά με το θηλασμό –θήλαζα αποκλειστικά τον πρώτο καιρό και ακόμη θηλάζω μετά την επιστροφή μου από τη δουλειά–, ήταν όλα βουνό μέσα στο κεφάλι μου. Τελικά, βρήκαμε το ρυθμό μας, και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ ό,τι φανταζόμουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ