Σε ηλικία 65 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε ότι “πάλευε” τους τελευταίους 4 μήνες με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον χαμό του

«Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα τον χαμό του αγαπημένου φίλου, Κώστα μου πάλεψες τέσσερις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας.. Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος. ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ“, υποστήριξε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε: “Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων στην μνήμη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, οποίος επιθυμεί ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών“.

Ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του αλλά και από το τηλεοπτικό κοινό που τις περασμένες δεκαετίες τον παρακολούθησε σε πλήθος σειρών αλλά και θεατρικών παραστάσεων. Αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. μεταξύ αυτών ήταν και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ