Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τόσο η πρώην σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού όσο και οι κόρες του, τον τίμησαν με ξεχωριστές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού με μια μακροσκελή ανάρτηση συγκίνησε ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς της φίλους. “Ολα είναι εντάξει εδώ Κώστα…Ο Φοίβος έχει φίλους που τον αγαπούν κι όλοι λένε ότι σου μοιάζει. Έμαθα γιατί θέλει να ερχόμαστε στο μνήμα… Θέλει να σου μιλήσει λέει. Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι όπως το εννοεί, αλλά δεν με πίστεψε και θα ξαναρθούμε. Θα βρει κι εκείνος τον τρόπο. Είμαι σίγουρη. Όπως εγώ, που σου μιλάω πριν βγω στη σκηνή. Με ακούς; Σου ψιθυρίζω “βγαίνω στο φως” κι είμαι σίγουρη ότι στέκεις εκεί στην κουίντα και περιμένεις ατάκα για να βγεις.”

Κώστας Βουτσάς

Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει. Κάθε μέρα με σταματούν στο δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν και η τηλεόραση παίζει πάντα τις ταινίες σου. Είσαι εδώ. Ηχούν τα λόγια σου στ’ αφτιά του μυαλού μου, για όλα και κυρίως για το μεγάλωμα του παιδιού μας που γνωρίζει ήδη, γιατί το λέει με περηφάνια, πόσο σπουδαίος είσαι. Σαν περάσουν τα χρόνια θα το νοιώσει ακόμα πιο πολύ πόσο μας αγάπησες και πόσα μας χάρισες. Λίγο- λίγο προσπαθώ να συνηθίσω την απουσία σου και σχεδόν τα καταφέρνω να με ξεγελάσω ότι μπορώ. Είσαι μέσα μας για πάντα. Ώσπου να γίνουμε αστερόσκονη κι εμείς και να σε συναντήσουμε ξανά. Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα μου… αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα…”, συμπλήρωσε η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά.

Αλλά και η Σάντρα Βουτσά τίμησε τον πατέρα της με μια τρυφερή φωτογραφία τους από τότε που ήταν εκείνη παιδί: “Πάντα εδώ…Δυο χρόνια χωρίς εσένα…Σαν μια ανάσα πέρασαν…Πόσες φορές, μέσα στην ημέρα, σκέφτομαι…..πάλι δεν πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο και θα μου γκρινιάζει…και μετά θυμάμαι ότι δεν είσαι εδώ…γιατί αυτό προσπαθώ…να μην θυμάμαι. Και είναι τόσο δύσκολο που δεν είσαι εδώ…Είναι τόσο δύσκολο να περνάνε οι μέρες, χωρίς εσένα…..Σ’ αγαπάω Μπαμπά μου….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ