Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Milky way» και εξομολογήθηκε ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για χάρη του έρωτα.

«Ξεκινάμε τις παραστάσεις μας στο «Vox». Έχουμε επαφή με τον κόσμο και είναι ωραία ώρα. Στο όγδοο επεισόδιο του «Milky way» δάκρυσα τόσο ως θεατής, όσο και ως συνεργάτης, είναι πολύ ανθρώπινο. Ήταν μια φοβερή συνεργασία με τον Βασίλη Κεκάτο. Στο «Milky way» ήρθα κοντά με νέα παιδιά με ενθουσιασμό, ήταν εάν δώρο για εμένα αυτό», είπε στον Αντώνη Λαγουδάκη.

Ακόμα αναφέρθηε σε ένα άβολο περιστατικό: «Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο».

κωστής μαραβέγιας

«Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα «ντούκι» είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε «σ’ αγαπάω Μαραβέγια». Ακόμα, αναφέρθηκε στο πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει. «Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», τόνισε ο τραγουδοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ