Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στα κανάλια και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε μεταξύ άλλων:

«Ένας άνθρωπος που θέλει να εκπροσωπεί την αληθινή Αριστερά δεν μπορεί να είναι το τριήμερο στις Σπέτσες σε ένα άκρως αριστοκρατικό περιβάλλον. Την ίδια ώρα που κάνει γυμναστική με τον αρραβωνιαστικό του, την αρραβωνιαστικιά του, δεν ξέρω πώς να τον πω, οι άνθρωποι στον Βόλο πνίγονται.

Δεν μπορεί να πηγαίνεις σε μια στημένη διαδικασία -σήμερα το άκουσα ότι το σπίτι που πήγε είναι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ- με σκηνοθέτη ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχει πραγματική δυστυχία.

Αν ήθελες να βοηθήσεις θα έπρεπε από τα εκατομμύρια που έχεις – αν είναι αλήθεια- να έχεις αγοράσει μηχανές αντλήσεως νερού, να έχεις στείλει κέτερινγκ για να τραφούν τις ώρες της δυστυχίες.

Δεν μπορεί ως ντεκόρ να χρησιμοποιείς τον ιστορικό χώρο της Μακρονήσου ή να κάνεις επίδειξη και να μπαίνεις από το κάγκελο από κάτω.

Εκτός από το ότι θα γεμίσουμε το καλοκαίρι από επιθεωρησιακά επεισόδια, νομίζω ο Σεφερλής τρίβει τα χέρια του με αυτά που γίνονται. Τόσο για τον αρχηγό όσο και για τον αρραβωνιαστικό ή την αρραβωνιατικιά. Έχουμε να γελάσουμε πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Τις δηλώσεις πρόβαλλε η εκπομπή «Super Κατερίνα», τα μέλη της οποίας σχολίασαν τις νέες δηλώσεις του Στέφανου Κούγια. 
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε για τις δηλώσεις του ποινικολόγου σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Ευτυχώς έχω αναπτύξει πλέον ένα αντανακλαστικό δικής μου καθαρότητας. Όταν μιλάει για κοινωνικά θέματα όπως και του Κασσελάκη πλέον δεν τον ακούω, έχω βάλει φελλούς στα αυτιά. Αν μιλήσει για την κυρία Πισπιρίγκου θα τους βγάλω και θα ακούσω και θα κρίνω. Αλλά στα κοινωνικά με αυτή την ακρότητα απόψεων και την τοξικότητα είναι αναρμόδιος να κρίνει, κακώς τον προσεγγίζουμε»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ