Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν και ζουν τον έρωτά τους, όμως τα παιδιά της φαίνεται να αντιδρούν στα δημόσια φιλιά τους. Στο επεισόδιο του show “The Kardashians”, τηv Πέμπτη, αντάλλαξε ένα φιλί με τον σύζυγό της, όμως η 9χρονη κόρη της Penelope και ο 7χρονος Reign αντέδρασαν.

«Μαμά! Όχι φιλιά», είπε η κόρη της Kourtney στη μαμά της, καθώς εκείνη αγκάλιασε τον Travis Barker ενώ τα παιδιά της έπαιζαν πινγκ-πονγκ. «Μόνο ένα», είπε η 43χρονη reality star, στην οποία η Penelope απάντησε με ένα «όχι». «Συγγνώμη», είπε ο Barker πριν φύγει από το δωμάτιο και τις αφήσει μόνες.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον γιο του Travis Barker, Landon, την Alabama και την Atiana, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker φιλήθηκαν ξανά, με τον Reign να παραπονιέται αυτή τη φορά. «Θα πεθάνω, ρε παιδιάΜπορείτε παιδιά να μην φιλήσετε ξανά

«Όχι φιλιά, μωρό μου», είπε ο Barker στην Kardashian. Οι δυο τους παντρεύτηκαν νόμιμα στις 15 Μαΐου 2022, σε μια τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα μπροστά σε μερικούς στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους. Αργότερα συνέχισε, «Ο Travis είναι ένας πραγματικά καταπληκτικός πατέρας. Είναι ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκα. Είναι πολύ, πολύ υπομονετικός», δήλωσε η Kourtney Kardashian.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KOURTNEY KARDASHIAN, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ