Η Kourtney Kardashian είναι ευγνώμων για την υγεία εκείνης και του μωρού της με τον Travis Barker, ο καθώς η star υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με το έμβρυο. Η Kourtney είναι έγκυος στο τέταρτο μωρό της, και αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας την περασμένη εβδομάδα, όταν ο σύζυγός της αναγκάστηκε να αναβάλει πολλές συναυλίες των Blink-182.

Με μια συγκινητική δήλωση στο Instagram, η μέλλουσα μαμά ανέφερε για πρώτη φορά τι συνέβη και με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χέρι της να κρατά τον Travis στο νοσοκομείο, έγραψε: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας».

H Kourtney Kardashian συνέχισε: «Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που βρέθηκε στο πλευρό μου από την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίζει. Ο βράχος μου… Και στη μαμά μου (Kris Jenner), ευχαριστώ που κράτησε το χέρι μου».

Στη συνέχεια, η Kourtney εξήγησε: «Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για επείγουσα εμβρυϊκή επέμβαση».

H ίδια συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian κατέληξε: «Δόξα τω Θεώ. Το να φύγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

Η Kourtney ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον Ιούνιο σε μια συναυλία των Blink-182, όταν κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε: «Travis είμαι έγκυος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KOURTNEY KARDASHIAN, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ