Μετά την Kim Kardashian που διέγραψε μια φωτογραφία λόγω αποδεικτικών στοιχείων για ένα αποτυχημένο photoshop, η αδερφή της Kourtney Kardashian αναγκάστηκε να κάνει το ίδιο.

Η 42χρονη ιδρυτής της εταιρείας Poosh μοιράστηκε μια φωτογραφία της στα instagram story της που έδειχνε το ήδη “πλούσιο” πίσω μέρος της στραμμένο προς την κάμερα αλλά φαινόταν εξωπραγματικά μεγάλο. Η εικόνα τραβήχτηκε και κοινοποιήθηκε στο Reddit (μέσω της Daily Mail), όπου οι θαυμαστές της Kourtney αντέδρασαν έντονα στα σχόλια.

«Τι στο καλό, γιατί; Αυτό πρέπει να είναι ένα αστείο», δημοσίευσε κάποιος. «Αυτό είναι ντροπιαστικό», συμφώνησε ένας άλλος. «Πραγματικά πίστευε ότι θα ξεφύγει από αυτό και όλοι θα έλεγαν, «Ναι, αυτή είναι η αληθινή Kourtney!»» έγραφε μια άλλη απάντηση. «Αυτή τη φορά το κακό photoshop πρέπει να έγινε σκόπιμα», μοιράστηκε ο ένας άλλος.

Ενώ το ζήτημα της προφανούς κακής επεξεργασίας της φωτογραφίας της Kourtney απασχόλησε μόνο τα insta story της, καθιστώντας το εύκολα διαγραφόμενο, το κραυγαλέο λάθος της εμφανίστηκε αργότερα σε μια σειρά δημοσιεύσεων.

Ούτε η Kourtney ούτε η Kim έχουν αναγνωρίσει δημόσια τα λάθη τους στο photoshop, αλλά πιθανότατα δεν ενοχλούνται από αυτά, δεδομένων των άλλων συμβάντων στη ζωή τους. Η Kim Kardashian από την άλλη συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον ισχυρισμό του εν διαστάσει συζύγου Kanye West ότι υπάρχει μια δεύτερη σεξουαλική ταινία με την ίδια πρωταγωνίστρια, ενώ η Kourtney επικεντρώνεται απλώς στη ζωή με τον αρραβωνιαστικό Travis Barker.

Δείτε τη φωτογραφία ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KOURTNEY KARDASHIAN,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ