Η κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαίρη Συνατσάκη έχει χωρίσει την τηλεόραση σε στρατόπεδα.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη ότι έβρισαν το παιδί της αλλά και η απάντηση της Ζήνας μέσα από τα social media, έκαναν την τηλεόραση…μύλο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής ασχολήθηκαν με το θέμα μέσα από «Το Πρωινό». Ο Βαγγέλης Περρής είπε μεταξύ άλλων: «Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα το οποίο έμπαινε από κάτω…».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να σημειώνει: «Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της». «Όπως όλοι…», επεσήμανε ο Βαγγέλης Περρής. Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε και στην εκπομπή Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ για το ίδιο θέμα τονίζοντας ότι: «Ασχολούμαστε με κάτι που έχει γίνει πριν 10 χρόνια, είναι υπερβολικό».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της είπε μεταξύ άλλων για το θέμα:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων…  Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές.

Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».

Από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε σχετικά: «Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη».

Θέση στο ζήτημα πήρε και η Φαίη Σκορδά! «Ενοχλήθηκε που αναφέρθηκαν στο παιδί της, αυτό ήταν και τίποτα άλλο. Το θέμα με το παιδί της είναι πάνω από όλα. Δεν γίνεται να την πείραξε περισσότερο ο σχολιασμός για τις πλαστικές, παρά για το παιδί. Το παράπονό της ήταν ότι η Μαίρη δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στην ίδια ως μάνα και ως γυναίκα. Είμαι κάθετη για το θέμα με το παιδί, δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν», είπε. «Έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη πάρα πολλά χρόνια, ποτέ δεν την πέτυχα μια στιγμή να κάνει ένα απρεπές σχόλιο. Δεν μπόρεσε να υπηρετήσει τον ρόλο του να βρίσκεται σε κάποιο πάνελ κάποιες εκπομπής. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο και στη Μαίρη. Δεν ήταν ο εαυτός της και για αυτό δεν το συνέχισε. Μέχρι να φτάσει σε αυτή την επιλογή, σίγουρα θα έχει κάνει και ατοπήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει όμως, ότι όλος ο κόσμος της είναι αυτός», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ