Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μετά από δέκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του.

«Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά» είπε και συνέχισε:

«Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει «έκανες αυτά που ήθελες;». Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ