Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», και αναφέρθηκε στα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, οπότε είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη. Οπότε γνώριζα ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην έχει και τους δυο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη. Στο συναισθηματικό επίπεδο είπαμε από κοινού ότι το κομμάτι το δικό μας, των ενήλικων δεν αφορά κανέναν», ανέφερε.

Ακόμα, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο. Σε συνεννόηση, μεταξύ μας οι ενήλικες, και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός σημείωσε: «Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent. Σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί. Η δυσκολία είναι στη διευθέτηση της καθημερινότητας. Επειδή για μένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά» συνέχισε.

«Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. Υπάρχουν οι καθημερινές μέρες και τα Σαββατοκύριακα. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα θέλω των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν θέλουμε να πάμε στη μαμά, τηλέφωνω στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας», κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ