Για τα προσωπικά του και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το πρωινό ήταν 3,5-4 χρόνια περίπου στο Έψιλον κι άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζεται, μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις.

Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και ξυπνούσσα πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 9:00, αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 6:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan, ήταν τεράστια.

Πέρασα ωραία, το διασκέδασα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα.Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα και με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία.

Μετά άρχισα να έχω δυσκολία και με το θέατρο, γιατί αν κοιμάσαι 00:30-01:00, δεν μπορείς να ξεκουραστείς μέσα σε 5 ώρες»

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Πιο πολύ την έβλεπα επειδή δουλεύαμε μαζί»
Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Πιο πολύ την έβλεπα επειδή δουλεύαμε μαζί»

Για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα, επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ