Ο Κρατερός Κατσούλης βίωσε την απώλεια της μητέρας του Ουρανίας, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 25/5/2022. Ο ηθοποιός πέρασε αρκετά δύσκολα, τώρα όμως πραγματοποιεί την επαγγελματική του επάνοδο με την παράσταση “Τι ζούμε ρε”. Έτσι, λοιπόν, ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στους ρεπόρτερς.

«Λόγω προσωπικών συνθηκών η παράσταση αυτή για μένα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι δώρο στην ψυχή μου», ανέφερε για αρχή.

Κρατερός Κατσούλης

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε: «Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος γιατί ήταν μια πολύ αντιφατική συνθήκη το ότι πάω να κάνω πρόβα γιατί δεν είχα αυτή τη διάθεση. Όταν όμως ερχόμουν εδώ ήμουν μια χαρά. Το θέατρο έχει αυτή τη μαγική δύναμη να θεραπεύει την ψυχή».

Όταν η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, δέχτηκε πληθώρα μηνυμάτων συμπαράστασης. Αποφάσισε, λοιπόν, να ευχαριστήσει το κοινό, λέγοντας σε ανάρτησή του: «Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια, οι ευχές σας για το ταξίδι της, η αγάπη που στέλνετε, από την ώρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου, είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο. Αγάπη φως και ευλογία σε όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ