Καλεσμένος του “The 2night show” βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και στην εκπομπή “Brekfast@star”.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός τόνισε ότι δεν αποτέλεσε μεγάλη αλλαγή η απόφαση να μην είναι πλέον ζευγάρι, ενώ επισήμανε πως έχουν γραφτεί «τέρατα» για τον χωρισμό τους.

Κρατερός Κατσούλης

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.  Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος.

Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά. Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία. Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψή του για το τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά.

«Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι. Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου. Στην πραγματικότητα είναι δύο νέοι άνθρωποι, που έκαναν ένα νέο ξεκίνημα κι αυτό είναι μια χαρά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ