Η Kris Jenner προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη που αφορά την επιθυμία της για μετά τον θάνατό της.

Η μαμά της οικογένειας Kardashian-Jenner, πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου καθώς τους τελευταίους μήνες υπέφερε από «βασανιστικούς» πόνους. Η 66χρονη, σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», μίλησε στις κόρες της για κάποιες αποφάσεις για το μέλλον.

Η Kris Jenner αποκάλυψε τι θέλει να συμβεί μετά τον θάνατό της

«Η Kim ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», αποκάλυψε η Kris σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη της Kylie Jenner. Τότε, η 48χρονη Khloe που βρισκόταν μαζί της στο νοσοκομείο της απάντησε: «Θυμάσαι όταν ήθελες οι στάχτες σου να αποτεφρωθούν και να γίνουν κολιέ για εμάς;». Εκείνη τη στιγμή, η Kris Jenner έκανε την αποκάλυψη ότι το να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να γίνουν κολιέ για τα παιδιά της, είναι η μεγαλύτερή της επιθυμία.

Kris Jenner

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος που αφορούσε τις σκέψεις της Khloe: «Εγώ και η οικογένειά μου, μιλάμε για διαθήκες, θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες μας αν συνέβαινε κάτι τρομερό. Αν βρίσκομαι σε κώμα, θα θέλω να φτιάχνω τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, γιατί οι άνθρωποι θα με επισκέπτονται».

Το συμβάν αυτό, σχολιάστηκε αρκετά από τους φανς του ριάλιτι αλλά και από τους followers της οικογένειας Kardashian-Jenner, οι οποίοι ανησύχησαν για την υγεία της Kris Jenner. Βέβαια, όπως αποκαλύφθηκε, η υγεία της είναι σε άψογη κατάσταση και όλα αυτά είναι μόνο εικασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ