Η Kris Jenner δηλώνει ευτυχισμένη αφού η οικογένειά της κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία είχαν έρθει αντιμέτωποι, αφού η πρώην μνηστή του Rob Kardashian, Blac Chyna τους έβαλε σε δικαστικές περιπέτειες!

Τη Δευτέρα δικαστήριο στην Καλιφόρνια κατέληξε στην τελική ετυμηγορία για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που κατέθεσε η Chyna κατά της οικογένειας Kardashian και έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Kardashian-Jenner ήταν απαλλαγμένη και δεν επιδικάστηκε χρηματική αποζημίωση στην πρώην μνηστή του Rob.

Kris Jenner

Η ετυμηγορία έρχεται πέντε χρόνια αφότου η Chyna υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ τον Απρίλιο, διευκρίνισε γιατί επέλεξε να πάει στα δικαστήρια την οικογένεια του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, λίγες ώρες μετά τη νίκη, η Kris Jenner δήλωσε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 ότι είναι ικανοποιημένη με τo κατόρθωμα της οικογένειάς της. «Είμαι χαρούμενη που τελείωσε», είπε η 66χρονη στο Variety.

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το «σκληρότερο μέρος» της δίκης, η Jenner επεσήμανε το άγχος της για την υπόθεση γενικότερα. «Περνώντας τοΑλλά χαίρομαι που τελείωσε». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, στράφηκε στην προσευχή. «Προσευχόμουν. Ζω με την πίστη μου και απλά ελπίζω ότι αυτό είναι αρκετό, και ναι χαίρομαι που τελείωσε, και χαίρομαι που τελείωσε για τα κορίτσια».

Στην κατάθεσή του την περασμένη Τετάρτη, ο Rob εξήγησε πώς τον επηρέασε η σχέση με την Chyna, λέγοντας: «Ήμουν ίσως στο χειρότερο σημείο σε όλη μου τη ζωή, στο πιο αδύναμο, χαμηλότερο σημείο μου. Ήταν το μόνο άτομο που με έφερε στο χαμηλότερο σημείο μου. Έτσι αγνόησα την κακή συμπεριφορά της προς την οικογένειά μου. “Ήμουν πολύ ευάλωτος. Δεν σκεφτόμουν αυτά τα πράγματα. Το μυαλό μου ήταν απλώς σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KRIS JENNER, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ