Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Kylie Jenner και ο Travis Scott καθώς υποδέχτηκαν τον γιο τους στη ζωή και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Μάλιστα, η Kylie μοιράστηκε μια φωτογραφία του στα social media και οι fans της βασίλισσας του Instagram ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω.

Ωστόσο, πολλοί από αυτούς -μετά την είδηση της άφιξής του-, έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι αρκετοί από τους ακόλουθους της Jenner μπορεί να υπαινίχθηκαν το όνομα του μωρού στα σχόλια, συμπεριλαμβάνοντας το ψευδώνυμο “Angelo” στις απαντήσεις τους και χρησιμοποιώντας emoji αγγέλου. «Angel Pie», σχολίασε η μητέρα της Kris Jenner και κάπως έτσι οι fans της άρχισαν τις θεωρίες.

Η Kim Kardashian συμπεριέλαβε ένα emoji αγγέλου στο σχόλιό της στην ανάρτηση, ενώ η στενή φίλη της Kylie, Stassie Karanikolaou έγραψε «angel baby». Αλλά το όνομα “Angelo” είναι επίσης πιθανό να αναφέρεται στα γενέθλια του μωρού, (2/2/22), που αντιπροσωπεύει έναν αριθμό αγγέλου στην αριθμολογία.

Οι αριθμοί αγγέλων είναι επαναλαμβανόμενες ακολουθίες ή μοτίβα ψηφίων που φαινομενικά εμφανίζονται σε τυχαία σημεία, για παράδειγμα βλέποντας την ώρα 11:11 σε ένα ρολόι. Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτοί οι αριθμοί εμφανίζονται χωρίς λόγο, πολλοί αριθμολόγοι και πνευματιστές υποστηρίζουν ότι αυτές οι ακολουθίες δεν είναι απλώς μια σύμπτωση – αλλά σημάδι από τους αγγέλους.

Ένα άλλο σημάδι που μπορεί να δείχνει το όνομα του μωρού προήλθε από το baby shower της Kylie Jenner τον περασμένο μήνα. Τον Ιανουάριο, έδωσε στους θαυμαστές μια ματιά στο baby shower της, το οποίο ήταν γεμάτο καμηλοπαρδάλεις, επώνυμα είδη και χειροτεχνίες.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε στο Instagram, η Kylie έδειξε μια σειρά από χειροτεχνίες με κέντημα που περιελάμβανε ένα τσέρκι που ήταν ραμμένο με τη φράση “Angel Baby”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KYLIE JENNER, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ