Γενέθλια έχει σήμεραη η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο σύζυγός της και πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία. Ο πρωθυπουργός κρατά τη σύζυγό του στην αγκαλιά του και ποζάρουν χαμογελαστοί σε ένα ωραίο στιγμιότυπο.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», ανέφερε στη φωτογραφία τους, η οποία δέχτηκε πλήθος likes και σχολίων. «Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων και ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο πως ο άλλος είχε μεγάλη εντύπωση για τον εαυτό του. Τελικά γίναμε φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφαση να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου», είχε δηλώσει η Μαρέβα Μητσοτάκη σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Μαρέβα Μητσοτάκη

H Μαρέβα Μητσοτάκη έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, στον τομέα των Πολιτικών Επιστημών και έπειτα στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, όπου έκανε Πολιτική Οικονομία. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτχιακό στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου και γνώρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 στην Πλάκα, και έχουν αποκτήσει μαζί τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

Παράλληλα, η πρώτη κυρία της Ελλάδας αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στο fashion industry και το 2012 ιδρύεται το «Zeus + Δione» μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ