Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος και σοφότερος έγινε ο Λάμπρος Λάζαρης και η σύντροφός του και ηθοποιός του “Σασμού”, Δανάη Παππά, του διορφάνωσσε ένα εντυπωσιακό πάρτυ για τα γενέθλιά του.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στο μέγιστο την κοινή του καθημερινότητα, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησαν ταξίδι στην Ιταλία, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδωσε το “παρών” στα γενέθλιά του.

Χορός, τραγούδι, κέφι, μια εντυπωσιακή τούρτα, Βραζιλιάνες χορεύτριες και κλίμα χαράς και αγάπης ήταν όλα όσα συνέθεσαν την βραδιά τους! Η Δανάη Παππά μοιράστηκε εικόνες και βίντεο, όπως και ο σύντροφός της και τιμώμενο πρόσωπο. «Χρόνια πολλά στο μωρό μου, στον κουκοσκιαχτη μου!
Στον άντρα, στον μύθο
», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια! Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Θανάσης Πατριαρχέας, Βιβιαν Δράκου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Γιάννης Ποιμενλιδης μεταξύ των καλεσμένων!

Η Δανάη Παππά φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο “The 2night show” και μίλησε τόσο για τον “σασμό”, όσο και για την καταγωγή της αλλά και τον δεσμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

 «Είμαι πολύ της συντροφικότητας. Μου αρέσει. Πεθαίνω για αγκαλιές και μεγάλες συζητήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ