Με αποκαλυπτική διάθεση η Lady Gaga παραχώρησε συνέντευξη και δεν δίστασε να μιλήσει για την τραυματική εμπειρία που βίωσε στην ηλικία των 19 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό και έμεινε έγκυος.

Μάλιστα, δεν θέλησε να κατονομάσει τον παραγωγό και αποσαφήνισε ότι «δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη ποτέ ξανά αυτό το άτομο». Η pop star έχει δηλώσει ότι έχει λάβει φαρμακευτική αγωγή, καθώς είχε «ψυχικά προβλήματα», απόρροια της σεξουαλικής επίθεσης που έζησε, ενώ τα τραύματά της οξύνθηκαν όταν επισκέφτηκε τον ψυχίατρο.

Lady Gaga

«Πρώτα ένιωσα πόνο και μετά μούδιασα. Μετά ήμουν άρρωστη για εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες μετά, και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα όταν το άτομο που με βίασε με έριξε μακριά από μια γωνία. Έκανα εμετούς όταν ήμουν στο σπίτι των γονιών μου, επειδή με κακοποίησαν. Ήμουν κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες», ανέφερε επίσης.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πόσο πολύ καταβεβλημένη ψυχολογικά ένιωθε και πόση εξάντληση αισθανόταν: «Για δύο χρόνια, δεν ήμουν το ίδιο κορίτσι. Ο τρόπος που νιώθω -όταν νιώθω πόνο- ήταν αυτός που ένιωσα μετά τον βιασμό. Είχα τόσες πολλές μαγνητικές τομογραφίες και σαρώσεις όπου δεν βρίσκουν τίποτα. Αλλά το σώμα σου θυμάται». Μάλιστα, όπως δήλωσε κατηγόρησε αρχικά τον εαυτό της γι’ αυτό που συνέβη, ενώ μάλιστα είπε ότι της πέρασε από το μυαλό ότι ευθυνόταν ίσως ο τρόπος με τον οποίο ντυνόταν.

Tέλος, πέρασε το δικό της μήνυμα, παρακινώντας τον κόσμο και λέγοντας συγκεκριμένα: «Ανοίξτε την καρδιά σας για κάποιον άλλο, γιατί σας λέω, το έχω περάσει και οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια».

Η Lady Gaga άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της Oprah Winfrey με τον Πρίσγκιπα Χάρι «The Me you Can’t See»

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ