Ο Λάκης Γαβαλάς φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής “Τι λες τώρα” και μίλησε πολύ ανοιχτά για την πρόταση που δέχτηκε από το Gntm αλλά και το λόγο που αρνήθηκε τη συμμετοχή του. Ο γνωστός σχεδιαστής και fashion icon επεσήμανε ότι δεν εγκρίνει τις συνθήκες με βάση τις οποίες ασκείται κριτική στα μοντέλα καθώς αυτά είναι έγκλειστα με αποτέλεσμα να δημιουργείται συχνά ένταση.

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς επεσήμανε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία μεταξύ των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται.

Από την αρχή μου είχαν προτείνει το Gntm. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κρίνω ανθρώπους που μένουν μέσα και δεν πάνε σπίτι τους και μπορούν να βγάλουν έναν χαρακτήρα που δεν τον θέλουν χωρίς να το θέλω. Δεν έχουμε να βγάλουμε εκτός ένα άτομο με κριτήρια που εμένα πολλές φορές δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο. Εγώ έτσι και αλλιώς έχω κάποιες δουλειές που έχω αναλάβει. Για τη θέση του coach είχα συζητήσει“, δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς ενώ επιδοκίμασε και την επιλογή της Έλενας Γαλύφα για την αντίστοιχη θέση της στο Gntm 5.

Αίσθηση προκάλεσε και μια ακόμη δήλωση του σχεδιαστή σχετικά με την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αφήσει το Gntm και να ασχοληθεί με την παρουσίαση του Dancing with the Stars. “Η Βίκυ είπε δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την κριτική είχε και το μεσημεριανό που έκανε και είπε να πάει στο Dancing with the Stars. Ποιος πάει δίπλα στο Dancing with the Stars μας; Είσαι καλά; 60 τότε 5 τώρα. Κρατάς τα άτομα εκεί που είναι καλά κάθε φορά.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ