Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στη Νίνα Μουσούρη και το “7 ΜΕΡΕΣ TV” για τη συνεργασία του στο θέατρο, τον ρόλο του ως guest κριτή στο “My Style Rocks” αλλά και τη διαφωνία του για την προβολή της σειράς με την ζωή του Gianni Versace.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στο θέατρο και πώς βιώνετε το ρόλο;

Η πρόταση μου έγινε γιατί είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου και έχω μια άνεση στην επικοινωνία με τον κόσμο, παρόλο που δεν είμαι ηθοποιός -δεν ήμουν. Τώρα, σε αυτό το τρίμηνο, με τις πρόβες, έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής, χορού και υποκριτικής. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο που εκπαιδεύομαι.

Ταυτίζεστε με στοιχεία του ρόλου;

Μερικές φόρες στη ζωή μου ναι. Όχι, όμως, όλες τις ώρες της ημέρας. Άλλωστε, το σόου που κάνω για δύο ώρες στο «Κλουβί με τις τρελές», άλλο τόσο κάνω κάθε μέρα στη ζωή μου. Ένα υποτιθέμενο performance θα έλεγα, όχι ακριβώς σόου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να έχεις υποκριτικές και μόνο ιδιότητες, πρέπει να έχεις μια γοητεία, μια λάμψη και μια άποψη για να μπορείς να περιφέρεσαι, να φωτίζεις και να σκοτεινιάζεις τον κόσμο, ανάλογα με την περίσταση, την ατάκα και το στιγμιότυπο του έργου, που θεωρώ ότι το έχω μια χαρά.

Στο «My style rocks» η συμμετοχή σας φέτος είναι ως guest κριτής. Αυτή ήταν μια απόφαση που εσείς επιλέξατε;

Ήταν να μη συμμετέχω καθόλου, γιατί είχα επιλέξει να κάνω μια αναβάθμιση στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω το θέατρο, γιατί περιείχε παιδεία και μάθηση. Με το να γίνομαι μαθητής, κάθε τόσο στη ζωή μου, έρχομαι πίσω στα πράγματα και προσπαθώ σαν να είναι η αρχή. Αυτό με αναζωογονεί, με κάνει να αισθάνομαι νέος που ξεκινάει τώρα καινούργιες εμπειρίες. Είπα, επομένως, στην παραγωγή ότι δεν θα μπορέσω να είμαι κριτής φέτος, επειδή θα είχαμε το θέατρο. Με αυτήν την έννοια, λοιπόν, θα μπορούσα να είμαι στο «My style rocks» μόνο ως guest κριτής. Άλλωστε, ήταν επιθυμία του κοινού και του καναλιού να συμμετέχω ξανά, μετά την επιτυχημένη παρουσία μου την περασμένη σεζόν.

Ξεκινάει σειρά για τη ζωή και τη δολοφονία του Gianni Versace, θα θέλατε να μας πείτε κάποια λόγια για αυτήν τη σπουδαία προσωπικότητα;

O Gianni Versace ήταν γνωστός μου. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας παρθένος άνθρωπος, ο οποίος δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έπαιρνε βαρβιτουρικά. Λείπει πραγματικά από το στερέωμα της μόδας. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε, ενώ οι στόχοι προορίζονταν για άλλους. Δεν συμφωνώ που η οικογένειά του εμπορεύεται τη ζωή του. Είμαι κατά στο να κάνεις φιλμ τη ζωή ενός ανθρώπου και να την περιορίζεις σε κάποια στάνταρ του σκηνοθέτη και του παραγωγού. Αν ήμουν η οικογένειά του, δεν θα άφηνα να γίνει αυτό το φιλμ. Τις πραγματικές στιγμές του καλού ή κακού ανθρώπου δεν τις βλέπεις μέσα από ένα φιλμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ