Μία συνέντευξη επί παντός επιστητού παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ότι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό,τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει».

Για την ιστορία με την Κατερίνα Καινούργιου, σε προηγούμενο podcast ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αναφερθεί στο σκηνικό με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο;

Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος - Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Λάκης Λαζόπουλος πρωταγωνίστησαν το προηγούμενο διάστημα

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει… Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ