Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε στη Real life την πρώτη του συνέντευξη, μετά από την απώλεια της συζύγου του, Τασούλας, που έφυγε από τη ζωή νικημέν η από τον καρκίνο. Η σύζυγος και μητέρα της κόρης του, Μαριέλλης, άφησε την τελευταία της πνοή, τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 60 ετών.

Στη συνέντευξή του, ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκάλυψε ότι κρατούσε σημειώσεις όλο το διάστημα που η σύζυγός του έδινε μάχη για τη ζωή της. Σε αυτές τις σημειώσεις θα βασιστεί το νέο του βιβλίο.«Κράτησα σημειώσεις σε όλο αυτό το διάστημα, που θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο. Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας. Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του αι να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συγκίνηση προκάλεσε η δήλωσή του, ότι η σύζυγός του δεν έχασε το χιούμορ της μέχρι την τελευταία στιγμή. «Κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος. Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα. Το παν είναι να ξέρει ο ασθενής όλη την αλήθεια, όπως η Τασούλα, και να μάχεται παίρνοντας δύναμη από αυτούς που τον αγαπούν αληθινά. Μέσα από αυτό το βιβλίο που ετοιμάζω, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη -ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ