Λάκης Λαζόπουλος : Θέση στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Νταλάρα με την αντιμετώπιση του προς τους δημοσιογράφους πήρε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του εξέφρασε την γνώμη του για τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για τους δημοσιογράφους μετά το επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ τους.

Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση.

Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες.

Λάκης Λαζόπουλος : Θέση στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Νταλάρα και την αντιμετώπιση του προς τους δημοσιογράφους πήρε ο γνωστός ηθοποιός.
Λάκης Λαζόπουλος : Θέση στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Νταλάρα και την αντιμετώπιση του προς τους δημοσιογράφους πήρε ο γνωστός ηθοποιός.

Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό.

Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει «όχι», πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το «όχι» οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π@@@ά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», υπογραμμίζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα «τηλεπεσίματα» των ρεπόρτερ σε διάσημα πρόσωπα.»

Δείτε το απόσπασμα όπως το πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ