Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποτελούν ένα ζευγάρι που διασκεδάζει, παίζει και φροντίζει να κάνει δημιουργικά πράγματα.

Οι δυο τους ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ισπανία και η δημοφιλής ηθοποιός της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα από τη Μαδρίτη, με το look της να είναι εντυπωσιακό αλλά και τον σύζυγό της να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά δραστήρια στα social media και θέλησε να δημοσιεύσει καινούργιες φωτογραφίες τους από τη Μαδρίτη. Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε στη λεζάντα των παιχνιδιάρικων shots: «Θα με αφήσεις να ετοιμαστώ; Ξεκάθαρα όχι».

άσω Λασκαράκη

Η Βάσω και ο Λευτέρης κάνουν mirroring και αστειους μορφασμούς, ενώ η ηθοποιός επέλεξε ένα κομψό σύνολο, όπως και ο σύζυγός της.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα, η Βάσω Λασκαράκη είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον σεφ: «Στο δικό μας σπίτι, ο στόχος είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματα και τα προβλήματά του και να βοηθά ο ένας τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να βελτιωνόμαστε παρέα και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε αυτήν τη σχέση πιο τίμια και καθαρά».

Βάσω Λασκαράκη: Άναψε τζάκι και μας έδειξε την υπέροχη μονοκατοικία της στα Βόρεια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ