Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή “Ανοιχτά” και έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, το δημοτικό σχολείο που πήγαινε, αλλά και τη ζωή του με τους γονείς του στην Λάρισα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική σχολή της Κομοτηνής, εκεί όπου γνώρισε τη σύζυγο και παντοτινή γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” προβλήθηκε απόσπασμα από όσα θα διαδραματιστούν αύριο Πέμπτη στην βραδινή εκπομπή του Open.

Λάκης Λαζόπουλος

«Με την Τασούλα είχαμε αλληλοσεβασμό. Δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα. Ήρθαν πολύ δύσκολα πράγματα. Υπήρχαν περίοδοι που απομακρυνόμουν. Πήγαινα και ερχόμουν. Δεν χωρίσαμε ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνά ένα ζευγάρι, αλλά με την κατανόηση ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Νομίζω ότι αυτά που είχα να δώσω και που μπορούσα τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε από εμένα. Το όνειρό της δεν το έφερα εις πέρας», εξομολογήθηκε. Ακόμα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι του άφησε πολλά γράμματα, από τον καιρό που γνωρίστηκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ