Λευτέρης Πανταζής: «Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το “Breathless”. Με φάγανε εκεί, έγινε χαμός»

Ο τραγουδιστής βρέθηκε την Κυριακή στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και σχολίασε τόσο τη μουσική της Μαρίνας Σάττι όσο και τους δικούς του μουσικούς πειραματισμούς ενθυμούμενος το viral πια «Breathless».

Λευτέρης Πανταζής: «Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το "Breathless”. Με φάγανε εκεί, έγινε χαμός»

Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη γνωριμία του και τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι λέγοντας: «Αυτή η γνωριμία και η φιλία κρατάει χρόνια. Πριν πολλά χρόνια είχα κάνει μια παραγωγή στο Γυάλινο Θέατρο στη Συγγρού μαζί με τη Σάττι, την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό. Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παραγωγή αυτή πριν 10 χρόνια, τώρα είναι πρωταγωνιστές. Έβαλα καλό “λάδι”».

Στη συνέχεια προσέθεσε περί της συνεργασίας τους στο καυστικό «MIXTAPE»: «Η Μαρίνα τότε έλεγε τις “Κούπες”, μου άρεσε πάρα πολύ και της είχα πει να της κάνω την παραγωγή εγώ. Είχαμε χαθεί, με ξαναπήρε πριν την Eurovision και μου πρότεινε να συμμετέχω στο δεκάλεπτο κομμάτι που ετοίμαζε.

Τα συμφωνήσαμε, είπα τα κομμάτια μου και μόλις τέλειωσε η Eurovision την άλλη μέρα κυκλοφόρησε το “MIXTAPE”. Γίνεται χαμός, απ’ ότι μου λένε γίνεται χαμός. Είναι πολύ μόδα το concept του δεκαλέπτου. Εμείς πάντα επηρεαζόμαστε από τους ξένους, από τα ξένα ακούσματα, το κομμάτι είναι μπροστά. Αυτό είναι η Σάττι, κάνει κάτι διαφορετικό».

Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δική του πορεία, σχολιάζοντας την δική του εκτέλεση του «Breathless» που παραμένει viral ακόμη και 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία της.

Πηγή: Youtube

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι λίγο τρελοί, να δοκιμάζουν πράγματα. Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το “Breathless”. Με φάγανε εκεί, έγινε χαμός. Και είπα και εγώ “ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;”».

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ