Συνέντευξη στο “Πρωινό” παραχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει πριν αρκετό διάστημα. Μια δήλωση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του αθλητισμού, η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, λοιπόν, δήλωσε: «Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκήθηκε: «Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια, δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Λευτέρης Πετρούνια ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Βασιλική Μιλλούση στο παρελθόν.

«Δεν ήταν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν 3-4 μήνες, αλλά ήταν αυτό που χρειαζόμασταν φαντάζομαι. Υπήρχε ασυμφωνία σε διάφορα πράγματα. Είναι δύσκολο να συμβαδίσεις σε υψηλό πρωταθλητισμό, να έχεις προπόνηση όλη μέρα και τους ίδιους στόχους, να έχεις την ίδια κούραση. Κάποιες φορές επέρχεται η κούραση», εξομολογήθηκε και υπογράμμισε: «Η Βασιλική έκανε πρώτη νύξη επανένωσης αλλά ένιωθα ότι χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο. Όταν κατάλαβα ότι υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να τη χάσω, και συνειδητοποίησα ότι θα έφευγε για το Nomads… Αισθάνθηκα ότι θα έχανα τον στόχο μου χωρίς τη Βασιλική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ