Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, ο Λευτέρης Πετρούνια αναφέρθηκε στο #mettoo και η τοποθέτησή του δεν βρήκε θετικό αντίκτυπο.

Αρχικά, μίλησε για την οικογένειά του, τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες του και απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: «Η Βασιλική είναι έγκυος τα τελευταία 2,5 χρόνια, οπότε δεν συζητάμε κάτι τέτοιο, προσπαθούμε να καταφέρουμε την καθημερινότητά μας όπως είναι τώρα, τα παιδιά μου μου έχουν δώσει κίνητρο να κερδίζω, θέλω να μεγαλώσουν και να θυμούνται τον μπαμπά τους αθλητή και όχι από φωτογραφίες και βίντεο».

Ο Ολυμπιονίκης, όμως έκανε δηλώσεις για το metoo και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του αποσπάσματος δήλωσε: «Άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις», ενώ η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Πρώτα από όλα δεν μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».

Ο Βαγγέλης Περρής έκανε επίσης τοποθέτηση και ανέφερε: «Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει».

Ωστόσο, οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν από τους χρήστες των social media με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στα όσα άκουσαν από τον Ολυμπιονίκη.

Δείτε κάποια από τα tweets!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ