Λένα Μαντά: Η σπαρακτική ανάρτησή της για την απώλεια του συζύγου της

Η γνωστή συγγραφέας έχασε πριν από μερικές ημέρες τον αγαπημένο της με τον οποίον και ήταν αχώριστοι και παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει θέλησε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης στα social media.

Λένα Μαντά: Η σπαρακτική ανάρτησή της για την απώλεια του συζύγου της

Η Λένα Μαντά απάντησε συνολικά στα τρυφερά μηνύματα που έλαβε με μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία και τονίζει το κενό που νιώθει μετά την απώλεια του Γιώργου της.

Η ίδια, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες του αγαπημένου της, έγραψε: «Χθες, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε έναν αληθινά καλό άνθρωπο, μια μεγάλη καρδιά,μια ψυχή βαθιά που τους χωρούσε όλους. Εγώ, δεν χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, γιατί ο Γιώργος θα είναι για πάντα μέσα μου. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς. Η φυσική του παρουσία θα λείπει αλλά εκείνος όχι…

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν, έστειλαν μηνύματα ή έγραψαν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μου. Να ξέρετε ότι τα έχω διαβάσει όλα, ένα προς ένα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να μπορώ να ανασάνω ξανά, έστω και με τη μισή μου αναπνοή αφού η άλλη μισή, σαν να έφυγε μαζί του… Σας ευχαριστώ», κατέληξε η Λένα Μαντά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ