Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στο «MasterChef» όσο και στον γιο του που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο.

Ο σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023, δήλωσε: «Έχουμε πολλές εκπλήξεις. Ταξίδια θα κάνουμε, όπως και κάθε χρόνο. Είμαστε από τους τυχερούς. Κάθε χρόνο βλέπουμε διαφορετικά άτομα, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον».

«Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα που έχει κάνει τη δική του πορεία. Θα το πω όσο γραφικό κι αν ακουστεί, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τα νούμερα. Είναι και ο ανταγωνισμός πολύ δυνατός, ειδικά στη μυθοπλασία. Εγώ προσωπικά βλέπω Σασμό, τον φίλο μου τον Αυγουστίδη, που πάει εξαιρετικά. Ο καθένας έχει τη δυναμική του. Τα προγράμματα είναι πολλά, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο όπως κάθε χρόνο κι ό,τι προκύψει», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στη νέα καθημερινότητα; «Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με την πατρότητα, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», υποστήριξε ο «Θείος Λεό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ