Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του καθώς, έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το MasterChef 4 και βλέπει την μεγάλη απήχηση που έχει η εκπομπή στο τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζει να είναι επικεφαλής μάγειρας στην αλυσίδα εστιατορίων με την οποία συνεργάζεται και ετοιμάζεται να υλοποιήσει και το μεγάλο του όνειρο.

Το μεγάλο όνειρο που έχει ο αγαπημένος κριτής του MasterChef είναι να ανοίξει ένα παραλιακό μαγαζί στο αγαπημένο του νησί την Αντίπαρο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό του το όνειρο, συμπληρώνοντας μάλιστα πόσο θα ήθελε να έχει και ένα φουσκωτό να βγαίνει βόλτα στη θάλασσα και να ψαρεύει.

Αυτό το όνειρό του λοιπόν, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος σεφ τις τελευταίες μέρες ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο με τις εργασίες που γίνονται στο νησί προκειμένου να ετοιμαστεί το μαγαζί και να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά για αυτό άλλωστε το μοιράζεται και με τους followers του στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ