Τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του απολαμβάνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με την σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο παρουσιαστής του Survivor δεν συνηθίζει να κοινοποιεί πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, παραμένοντας περισσότερο σε εκείνα που αφορούν τη δουλειά του. Ωστόσο, ο tv host έκανε την εξαίρεση. Χαμογελώντας στο πλευρό της Κωνσταντίνας Καραλέξη -κι εκείνη στο δικό του-, πάτησε το upload button και ενθουσίασε τους followers του.

λιανός

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνστανίνα Καραλέξη βρίσκονται στη Σύμη και περνούν όμορφες στιγμές, αφού εκείνος στερήθηκε αρκετά την οικογένειά του λόγω του ότι πέρασε αρκετό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor.

Τον Μάρτιο του 2021, ο παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο την κορούλα τους, τη Βαλέρια, και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα με την μικρή του και τα υπόλοιπα παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

O Γιώργος Λιανός στο πιο καλοκαιρινό βίντεο με την κόρη του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ