H Linda Evangelista αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία μοντέλα με μια λαμπρή καριέρα. Ωστόσο, ζει σε απομόνωση για σχεδόν πέντε χρόνια. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή της και να ξεκαθαρίσει όσα συμβαίνουν.

Η 56χρονη πια Linda Evangelista παραχώρησε συνέντευξη στο “people” και μίλησε για τον συναισθηματικό και σωματικό πόνο που βιώνει τα τελευταία χρόνια, αφού ισχυρίζεται ότι η εγχείρηση για το λίπος στην οποία υποβλήθηκε την άφησε «μόνιμα και βάναυσα παραμορφωμένη». Η Evangelista υπέβαλε μήνυση τον Σεπτέμβριο και ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορεί να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες.

Linda Evangelista

«Μου άρεσε να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζω πια έτσι, κρυμμένη και με ντροπή. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτόν τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους», είπε αποφασισμένη. Μετά τις θεραπείες της, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του στήθους της. «Προσπάθησα να το φτιάξω μόνη μου, νομίζοντας ότι κάνω κάτι λάθος», δήλωσε και όπως είπε άρχισε να κάνει δίαιτα και να ασκείται περισσότερο. «Έφτασα να μην τρώω καθόλου. Νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου».

Τον Ιούνιο του 2016 αποφάσισε να πάει στον γιατρό της. «Του έριξα τη ρόμπα μου και είπα, “Δεν έχω φάει, πεινάω. Τι κάνω λάθος;» Όταν της διέγνωσε παράδοξη υπερπλασία λιπώδους ιστού, της είπε ότι καμία άσκηση ή δίαιτα δεν θα το διορθώσει.

Η Linda Evangelista ισχυρίζεται ότι όταν ο γιατρός της επικοινώνησε με την CoolSculpting σχετικά, η εταιρεία του είπε ότι ήθελε να το διορθώσει και προσφέρθηκε να πληρώσει για τη λιποαναρρόφηση με έναν χειρουργό της επιλογής της εταιρείας Η Evangelista εξομολογήθηκε ότι την παραμονή της λιποαναρρόφησης, ενημερώθηκε ότι η εταιρεία θα κάλυπτε τη διαδικασία μόνο εάν υπογράψει σύμβαση εμπιστευτικότητας. Εκείνη, όμως, αρνήθηκε και έκανε την πρώτη από τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις λιποαναρρόφησης, για τις οποίες λέει ότι πλήρωσε τον Ιούνιο του 2016.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση έπρεπε να φορέσει ειδικά ρούχα, ζώνες και ιμάντα στο πηγούνι για οκτώ εβδομάδες. Διαφορετικά, το πρόβλημα θα επέστρεφε, όπως και έγινε ακόμη και μετά από μια δεύτερη λιποαναρρόφηση τον Ιούλιο του 2017.

«Αν περπατήσω χωρίς ζώνη με φόρεμα, θα έχω τριψίματα σε σημείο σχεδόν να αιμορραγώ. Γιατί δεν είναι σαν το τρίψιμο του μαλακού λίπους, είναι σαν το τρίψιμο σκληρού λίπους». Η στάση της έχει επίσης επηρεαστεί επειδή δεν μπορεί πλέον να απλώσει τα χέρια στο πλάι. «Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν μου μοιάζει».

«Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε αυτά τα πράγματα στο σώμα μας; Πάντα ήξερα ότι θα γερνάω. Και ξέρω ότι υπάρχουν πράγματα που περνάει ένα σώμα. Αλλά απλά δεν πίστευα ότι θα έμοιαζα έτσι», επισημαίνει. «Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σωματικά, αλλά δεν με αναγνωρίζω πια ούτε ως άτομο. Ελπίζω να μπορέσω να απαλλαγώ από τη ντροπή και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα», είπε με ειλικρίνεια η Linda Evangelista.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΝΤΑ ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΣΤΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ