Η Lindsay Lohan, η οποία σήμερα γίνεται 36 ετών πυροδότησε τις φήμες γάμου μέσα από την πρόσφατη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η άλλοτε ορκισμένη εργένισσα επιχειρηματίας αποκάλεσε τον σύντροφό της και χρηματιστή Bader Shammas, «σύζυγό» της σε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή.

Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Όχι επειδή χρειάζομαι έναν άντρα, αλλά επειδή με βρήκε και ήξερε ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα“, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας των δυο τους. “Είμαι έκπληκτη που αυτός είναι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι καθημερινά”, δήλωσε η persona.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η Lindsay Lohan ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Shammas, με μια συλλογή φωτογραφιών χαμογελώντας αγκαλιά με τον νέο της αρραβωνιαστικό και επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι της. “Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου“, είχε δηλώσει τότε στη δημοσίευσή της.

Τον Φεβρουάριο, η Lohan σε μια συνέντευξη μίλησε για τον γάμο της όταν η παρουσιάστρια Rachel Lindsay τη ρώτησε τι είδους νύφη πίστευε ότι θα ήταν. “Θα είσαι χαμηλών τόνων; Θα είσαι all-in; Δεν θα σε πω bridezilla, δεν θα το κάνω αυτό“, ήταν η ερώτηση που δέχθηκε.

Σίγουρα δεν είμαι έτσι», είπε η Lohan, «Είμαι πιο χαμηλών τόνων. Ακόμα και στα γενέθλιά μου θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι οι άλλοι είναι καλά και μετά θα είμαι εντάξει». «Κοιτάω προορισμούς», συνέχισε η Lohan. “Έχω ήδη αρχίσει να μιλάω σε μια φίλη μου για το φόρεμα. Αλλά θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά και θέλω να ρυθμίζω τα πάντα. Αλλά είναι μια συναρπαστική στιγμή. Είμαι πολύ girly, οπότε….”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ LINDSAY LOHAN

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ